top of page
_DSC0509
_DSC0416
terho-web-56_edited

Terho-paketit

_DSC0931.jpg

Paahda oma kahvisi

KYLÄPAAHTIMON KAHVIT

Kyläpaahtimomme on vuonna 2015 toimintansa aloittanut pienpaahtimo idyllisessä Mathildedalin kylässä. Paahtimomme toimii Kyläravintola Terhon yhteydessä aivan kylän sydämessä.

Polttariohjelmaa, firman virkistyspäivä tai ajanviettoa ystävien kanssa. Terhon kyläpaahtimovierailu täydellistä ohjelmaa kahvia rakastaville. Pääset tutustumaan pieneen kyläpaahtimoomme, oppimaan kahveista ja paahtamaan ikioman kahvisi! 

Kerää porukkasi ja tule tutustumaan paahtimoomme!

Olutmaistelu

KYLÄPANIMON OLUET

Mathildedalin Kyläpanimo on kyläläisten perustama pienpanimo. Panimo sijaitsee aivan Mathildedalin ruukkikylän sydämessä, kylän tienhaarassa, sopivasti Kyläravintola Terhon vieressä. Kyläpanimon valikoimasta löytyy taatusti sesonkiin ja jokaisen makuun sopiva olut!

Oluenmaistelu on mitä parasta puuhaa polttariporukoille, ystäville tai olutta arvostaville. Pääsette tutustumaan panimoon sekä oluen tuotantoprosessiin ja tietysti maistelemaan oivallisia oluita! 

Terhossa maistellaan myös kyläoluita
terho-web-82.jpg

Siiderimaistelu

LÄHIPANIMOIDEN SIIDERIT

Siiderimaisteluita voi varata kahdelta kylän lähipanimolta, Hallonmäen siideripanimolta ja Lepolan siideripanimolta, tai molemmilta!

Kumpikin panimo tarjoaa käsityönä, lähiseutujen omenoista valmistettuja siidereitä. 

Siiderimaistelu on mainiota ohjelmaa polttareihin, ystävien illanviettoon, tai niille, jotka haluavat päästä mehukkaiden siidereiden makuun! Pääsette tutustumaan panimoiden tarinoihin, kuulemaan käymisestä ja tietenkin siemailemaan siidereitä.

Varaa elämyspalvelu

Haluan varata:
Paketin valinta

Kiitos viestistäsi! Palaamme vahvistamaan päivämäärän ja aikataulun pian.

Huom! Päivämäärä sekä kellonaika ovat tiedusteluja ja vahvistamme ajankohdan saatavuuden teille pian.

VARAA ELÄMYS
bottom of page