top of page
_DSC1556
_edited
terho-web-56_edited

Olut

Oluenmaistelun varatessa, varaatte aikaa Mathildedalin paikallisesta kyläpanimosta. 

Kyläpanimo on kyläläisten perustama pienpanimo. Siellä oluet valmistetaan omalla asenteella ja kunnianhimolla. He haluavat luoda omanlaisen näkemyksensä eri oluttyypeistä, ja ovat sitä mieltä, että erilaisille oluille on myös luonnollinen sesonkinsa.

Panimo sijaitsee aivan Mathildedalin ruukkikylän sydämessä, sopivasti Kyläravintola Terhon vieressä.

Terhossa maistellaan myös kyläoluita_edi

Klassikko

Olutluento, maistelu ja panimovierailu

Tämän paketin valitsemalla pääsette kuulemaan panimomme tarinan ja saatte myös oppitunnin oluesta! Pääsette maistelemaan vakiintuneimpia kyläpanimon oluita, tutustumaan panimoon sekä tuotantoprosessiin ja oppimaan raaka-aineista. Lisäksi aikaa on varattu panimopuodissa vierailuun.

35€/hlö

Min. 5 hlö. Max 10 hlö.

Kesto n. 1h

Syventävä

Olutluento, maistelu ja panimovierailu

Tämä paketti sopii teille, jotka haluatte kuulla kattavasti oluen valmistusprosessista ja haluatte oppitunnin oluesta. Pääsette kuulemaan kyläpanimomme tarinan ja maistelemaan laajemmin olutvalikoimaamme. Lopuksi tutustutte panimoon sekä tuotantoprosessiin ja opitte raaka-aineista. Lisäksi aikaa on varattu panimopuodissa vierailuun. 

55€/hlö

Min. 5 hlö. Max 10 hlö.

Kesto n. 2h

bisset 6 (1 of 1) (1)_edited.jpg
terho-web-57.jpg

Deluxe

Olutluento, maistelu, ruokailu ja panimovierailu

Tämä paketti sopii teille, jotka haluatte kuulla oluen valmistuksesta yksityiskohtaisemmin. Saatte maistella monipuolisesti kyläpanimon olutvalikoimaa, jonka kaveriksi saatte pizzat ja suklaat. Lopuksi pääsette tutustumaan panimoon, sen tarinaan sekä tuotantoprosessiin ja oppimaan raaka-aineista. Aikaa on varattu myös panimopuodissa vierailuun ja lähtiessä saatte mukaanne pienet lahjat.

85€/hlö

Min. 5 hlö. Max 10 hlö.

Kesto n. 3h

bottom of page