top of page
terho-web-70_edited
_DSC0479
terho-web-71_edited

Siiderit

Siiderimaisteluita voi varata kahdelta kylän lähipanimolta, Hallonmäen siideripanimolta ja Lepolan siideripanimolta, tai molemmilta!

Hallonmäen artesaanisiiderit valmistetaan käsityönä Perniön maaseudun rauhassa, sataprosenttisesti lähiseudun tuorepuristetuista omenoista. Panimon filosofia on konstailematon; aitoja makuja, aitoihin hetkiin. Perinteisin menetelmin tietenkin.

Lepolan siiderit valmistuvat käsityönä Ylönkylässä Salossa. Siiderit valmistetaan paikallisten omenatarhojen omenoista. Panimossa kiinitetään erityisesti huomiota makuun ja tuotekehitykseen, paikallisuuteen ja kestävyyteen sekä koko tuotannon läpinäkyvyyteen.

Klassikko

SIIDERILUENTO JA MAISTELU
Hallonmäki tai Lepola

Tämän paketin valitessanne pääsette kuulemaan valitsemanne siideripanimon tarinan ja oppimaan siiderin perusteista. Pääsette maistamaan panimon siidereitä ja tutustumaan raaka-aineisiin. Lisäksi varattu aikaa panimopuodissa vierailulle.

35€/hlö

Min. 5 hlö. Max 10 hlö.

Kesto n. 1h.

terho-web-82.jpg
_DSC0509.jpg

Syventävä

SIIDERILUENTO JA MAISTELU
Hallonmäki ja lepola

Tämän paketin valitessanne pääsette oppimaan kattavasti siidereistä, niiden käymisestä ja sopivista makupareista. Saatte kuulla lyhyesti panimoiden tarinat ja tutustua siidereiden raaka-aineisiin. Voitte valita haluatteko maistella aitosiidereitä vai maustettuja siidereitä. Lopuksi varattu aikaa panimopuodissa vierailulle.

55€/hlö

Min. 5 hlö. Max 10 hlö.

Kesto n. 2h

Deluxe

SIIDERILUENTO JA MAISTELU
Hallonmäki ja/tai Lepola

Tämän paketin valitessanne pääsette kuulemaan laajasti siiderin valmistuksesta ja käymisestä. Pääsette kuulemaan panimon tarinan ja tutustumaan käytettyihin raaka-aineisiin. Maisteltavaksi saatte valita toisen panimon klassiset siiderit tai molempien aitosiiderit tai maustetut siiderit. Niiden kaveriksi saatte tapas-tyyliset maisteluruuat. Lopuksi varattu aikaa panimopuoti vierailulle ja lähtiessä saatte mukaanne myös pienet lahjat.

85€/hlö

Min. 5 hlö. Max 10 hlö.

Kesto n. 3h

terho-web-64.jpg
bottom of page