top of page

ke 14. heinäk.

|

Kyläravintola Terho

VESTA JA ARPPA

Vesta ja Arppa ovat parhaat kaverukset. Tänä kesänä he päättivät lähteä kiertämään Suomea kaksistaan, koska Arpalla on auto ja kumpikin rakastaa seikkailuja. Yhteiskeikalla kuullaan tuttuja lauluja kummankin valikoimasta. Tule ja koe tämä ainutlaatuinen ilta Terhossa!

Lipunmyynti suljettu
Katso muita tapahtumia
VESTA JA ARPPA
VESTA JA ARPPA

Paikka & aika

14. heinäk. 2021 klo 20.00 – 15. heinäk. 2021 klo 22.00

Kyläravintola Terho, Matildan puistotie 4, 25660 Salo, Finland

Tietoja tapahtumasta

Vesta ja Arppa ensimmäistä kertaa Kyläravintola Terhossa keskiviikkona 14.7.2021 klo 20. Liput vain ennakkoon 15 €.

Suomenkielisen popin suunnannäyttäjäksi tituleerattu Vesta julkaisi kehutun Lohtulauseita-esikoisalbuminsa vuonna 2018. Albumi nousi ilmestymisviikollaan Suomen virallisen listan ykköseksi peräti kolmeksi viikoksi. Albumi on myynyt platinaa ja useampi single on striimannut jalometallia: Ota varovasti platinaa ja Sun katu, Turvallista sotaa sekä Lohtulauseita kultaa. Helsingin Sanomat kirjoitti Vestan olevan ”parasta mitä suomalaisessa valtavirtapopissa on tällä hetkellä tarjolla”.

Kriitikoiden ja kuulijoiden ylistämä Vesta palkittiin helmikuussa 2019 Vuoden tulokas -Emmalla ja Soundi-lehti palkitsi artistin Master of Pulpets -tulokaspalkinnolla todeten Vestan ”yhdistävän indien ja valtavirran, uskottavuuden ja kaupallisuuden, merkityksellisyyden ja hittipotentiaalin”. YleX Läpimurto -äänestyksessä Vesta palkittiin sekä raadin että yleisöäänestyksen valintana Vuoden Läpimurroksi. Vestan vuona 2021 julkaistavan kakkosalbumin ensimmäinen single, hurmaava Valonsäteet, julkaistiin toukokuussa 2020.

Arppa on skeittari ja laulutyöläinen, jonka juuret ovat vahvasti Kokkolan Ykspihlajassa, jonne myös moni hänen teoksistaan sijoittuu. Hänen sävellyksensä ovat ajattomia ja tekstit pieniä tuokiokuvauksia. Arppa on haalinut ympärilleen sukupolvensa hurmaavimmat soittoniekat, minkä ansiosta hänen tunnelmallisten tekstien ympärille on rakentunut kaunis ja eheä äänimaailma sekä energinen improvisaatioon perustuva live-elämys vailla vertaansa.

Omakustanteisen debyyttialbuminsa elokuussa 2020 julkaissut artisti nautiskelee olostaan indielupausten joukossa. Arpan meriittejä ovat muun muassa lukuisat noteeraukset kotimaisissa radioissa, loppuunmyyty keikka Korjaamon Vaunusalissa syksyllä 2020 sekä ehdokkuus YleX-läpimurtolistauksessa.

Liput

 • Aurora 7.7.2021

  Kotimaisen reggaepopin kuningatar Aurora Kyläravintola Terhossa ke 7.7.2021

  15,00 €
  Verot: ALV on mukana
  Myynti on päättynyt
 • VESTA JA ARPPA

  Tämä lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn keikalle keskiviikkona 14.7.2021 Kyläravintola Terhoon!

  15,00 €
  Verot: ALV on mukana
  Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tapahtuma

bottom of page