top of page

su 30. heinäk.

|

Matilda

STAND UP-ILTA

Terhon sunnuntai-iltaa viihdyttämässä neljä upeaa stand up-koomikkoa klo 18 alkaen; Anitta Ahonen, Kaisa Pylkkänen, Matti Paalanen ja Ida Grönlund. Tervetuloa viihtymään ja nauramaan!

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
STAND UP-ILTA
STAND UP-ILTA

Paikka & aika

30. heinäk. 2023 klo 18.00 – 22.00

Matilda, Matildan puistotie 4, 25660 Matilda, Finland

Tietoja tapahtumasta

Anitta Ahonen, eli toisin sanoen Iso A, on kiroileva rollaattorimummo! Anitta on tutustunut stand uppiin jo 1990-luvulla. Anitta tunnetaan ronskista huumoristaan ja suorapuheisuudestaan. Anitta Iso A Ahonen on Jupaajoen lahja komiikkataivaalle; hän on härski, hervoton ja häpeämätön. Ronski ja roisi, mutta suurella sydämellä.

Kaisa 'valtakunnan tuohtuja' Pylkkänen on kävelevä paradoksi: keski-ikäinen teini, anarkistinen kontrollifriikki ja itseironinen feministi, joka kaikenlisäksi kärsii peniskateudesta. Kaisa Pylkkänen on tehnyt stand upia vuodesta 2010. Hän on myös esiintynyt Nelosen Stand up!-ohjelman toisella ja kolmannella kaudella. 

Matti Paalanen on ainutlaatuisen omalaatuinen koomikko. Hurmaavaan Mattimaiseen maailmaan päästyäsi et halua sieltä pois. Tämä koomikko pitää kokea livenä. Matti Paalanen on alkanut tekemään stand upia vuodesta 2013 lähtien.

Ida Grönlund kuljettaa yleisönsä mustan huumorin kautta sellaisen koomisen matkan läpi, että kokemuksesta tulee väistämättä poikkeavuudessaan unohtumaton. Tämän koomikon keikalla on vangitseva tunnelma. 

Liput

  • STAND UP-ILTA

    Stand up-ilta Terhossa sunnuntaina 30.7.2023 klo 18 alkaen. Liput ennakkoon 19€ ja ovelta 25€.

    19,00 €
    Verot: ALV on mukana
    Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tapahtuma

bottom of page