top of page

la 14. lokak.

|

Matilda

MALLA & KALIFORNIA-KEKE DJ LIVE

Emma-palkittu levyn tuottaja, rap-artisti ja DJ KALIFORNIA-KEKE Terhossa yhdessä elektropoppia, housea ja discoa musiikissaan taitavasti yhdistelevän Malla Malmivaaran eli MALLAN kanssa lauantaina 14.10.2023 klo 22 alkaen!

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
MALLA & KALIFORNIA-KEKE DJ LIVE
MALLA & KALIFORNIA-KEKE DJ LIVE

Paikka & aika

14. lokak. 2023 klo 22.00 – 15. lokak. 2023 klo 14.00

Matilda, Matildan puistotie 4, 25660 Matilda, Finland

Tietoja tapahtumasta

Upea artisti ja lahjakas näyttelijä Malla Malmivaara julkaisee taiteilijanimellä Malla koukuttavaa ja taitavasti tehtyä discon, housen ja suomenkielisen elektropopin sekoitusta. Malla on kuulaasta, kevyestä ja sopivan utuisesta klubisoundista tunnettu suomenkielinen artisti, joka ei todellakaan kalpene ulkomaisten verrokkiensa rinnalla. Mallan musiikissa valot, varjot ja niiden keskinäinen syke leikkii abstraktisti ja on yksinkertaisen tarttuvassa muodossaan puhtaasti musiikkia musiikin tuoman nautinnon vuoksi.

Mallan musiikin inspiraation reseptiikkana on sähköiset juuret, jotka ammentavat analogisesta syntetisaattoreiden ja rumpukoneiden maailmasta ja kosmopoliitista klubikulttuurista, yhdistyneenä vähäeleiseen ja suoraan lyyriseen ilmaisuun. Juureva, tyylejä sekoitteleva rytminen tuotanto yhdistyy melodiseen ilmaisuvoimaan. House-biitin, raukean discon ja sofistikoituneen elektropopin risteyksessä soljuvat kappaleet soivatkin sulassa sovussa niin klubeilla kuin radiossakin.

Mallan debyyttialbumi ilmestyi huhtikuussa 2021 ja se on poikkeuksellinen julkaisu kotimaisessa musiikissa jolle ei löydy kotimaista verrokkia. Mallan albumille on sadellut ylistäviä arvioita ja se näkyi monissa ”Vuoden 2021 parhaat” –listauksissa mm. Helsingin sanomien kulttuuritoimituksen valinnoissa sekä YleXillä. Malla oli myös vuonna 2021 Radio Helsingin 10. soitetuin, soiden myös erinomaisesti muilla radiokanavilla kotimaassa ja ulkomailla. Malla osoitti, että hyvin tehty housen ja discon yhdistelmä toimii suomenkielellä tai oikeastaan paremminkin laulukielestä riippumatta. Malla operoi siis kerrassaan omilla leveleillään. Malla julkaisi odotetun, toisen albuminsa helmikuussa 2023.

Kalifornia-Keke (oikealta nimeltään Niko Liinamaa) on helsinkiläinen rap-artisti, DJ ja Emma palkittu tuottaja. Kalifornia-Keke on yksi Suomen arvostetuimmista rap-tuottajista, jonka nimi löytyy muun muassa Ruger Hauerin ja Paperi T:n menestysalbumien takaa.

Liput

  • MALLA&KALIFORNIA-KEKE DJ LIVE

    MALLA & KALIFORNIA KEKE DJ LIVE @ RAVINTOLA TERHO SAT 14.10.2023! SHOWTIME 22:00-24:00! K-18.

    15,00 €
    Verot: ALV on mukana

Yhteensä

0,00 €

Jaa tapahtuma

bottom of page