top of page

to 24. elok.

|

Matilda

KUNINGASIDEA

Legendaarinen Kuningasidea nousee Terhon stagelle torstaina 24.8.2023 11 hengen kokoonpanollaan! Yhtyeen vuonna 2012 julkaistu debyyttialbumi On uusi aika pitää sisällään mm. sinkun Enemmän duoo ku sooloo, joka nousi yhdeksi vuoden isoimmista hiteistä ja soi edelleen radioaalloilla.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
KUNINGASIDEA
KUNINGASIDEA

Paikka & aika

24. elok. 2023 klo 21.00 – 25. elok. 2023 klo 2.00

Matilda, Matildan puistotie 4, 25660 Matilda, Finland

Tietoja tapahtumasta

Helsingin Käpylässä vuonna 2009 perustettu Kuningasidea on reggaen ja rapin syövereistä inspiraationsa löytänyt kokoonpano, joka on kolmetoista vuotta kestäneen matkansa aikana työntänyt genrerajat sulatusuuniin, muovaten yhteissoitollaan itselleen tunnusomaisen tyylin.

Yhtyeen vuonna 2012 julkaistu debyyttialbumi On uusi aika pitää sisällään muun muassa sinkun Enemmän duoo ku sooloo, joka nousi yhdeksi vuoden isoimmista hiteistä ja soi edelleen radioaalloilla. Menestys noteerattiin Vuoden Tulokas -tittelillä vuoden 2012 Funky Awardseissa sekä saman kategorian ehdokkuudella Emma Gaalassa. Yhtyeen toinen albumi Nimi on enne julkaistiin syyskuussa 2014. Levyltä löytyvät esimerkiksi kappaleet Pohjolan tuulet, joka oli yksi vuoden 2014 soitetuimmista radiohiteistä Suomessa, sekä menestyssingle Seis maailma. Kolmas pitkäsoitto jatkoi yhtyeen lentoa kesällä 2018. Sen tunnetuimmaksi hitiksi nousi kirkkaasti platinaa saavuttanut Sä saat mut -single.

Kuningasidea palasi live- ja julkaisukantaan julkaisemalla odotettua uutta musiikkia kesällä 2022, sekä keikkailemalla festivaaleilla. Sisäänkirjoitettu ja Turku-Tampere -singlet ovat saanet erinomaisen vastaanoton niin Spotifyssä, kuin yleisön keskuudessa. Lisää musiikkia julkaistiin loakuussa Sinä, minä ja aika -singlen muodossa.

Yhtyeen hittikimara, tiukka soitto, yhteisen tekemisen ilo näkyy ja kuuluu. Kuningasidean keikat nostavat suupielet väkisten ylöspäin! Bändi on parhaimillaan livenä ja se on ehdottomasti koettava jokaisen itse.

Kuningasidea on: Väinö Wallenius: laulu, kitara Pole: laulu, räpit Akipekka Alanko: basso, laulu Jalo Nousiainen: kitara Arttu Nousiainen: rummut Jami Hellman: perkussiot Samuli Luoma: buzuki, mandoliini Veikko Niemi: koskettimet, laulu Paavo Rantanen: saksofoni, poikkihuilu, laulu Kalle-Pekka Kuoksa: pasuuna, laulu Johannes Kuoksa: trumpetti, laulu

Liput

  • KUNINGASIDEA TO 24.8.2023

    Kuningasidea Kyläravintola Terhossa torstaina 24.8.2023 klo 21 alkaen! Tämä lippu oikeuttaa sisäänpääsyn Terhoon Kuningasidean keikalle!

    19,00 €
    Verot: ALV on mukana

Yhteensä

0,00 €

Jaa tapahtuma

bottom of page