top of page

pe 02. heinäk.

|

Matilda

ASA & BAND

Asa & Band Kyläravintola Terhon Stagella perjantaina 2.7.2021 klo 20.00. Asa on suomalainen, palkittu rap-muusikko ja musiikkituottaja. Asa, joka käytti aikaisemmin taiteilijanimeä Avain, tuli tunnetuksi 2000-luvun alussa Rähinä Records -hiphopkollektiivin jäsenenä.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
ASA & BAND
ASA & BAND

Paikka & aika

02. heinäk. 2021 klo 20.00 – 22.00 UTC+3

Matilda, Matildan puistotie 4, 25660 Matilda, Finland

Tietoja tapahtumasta

Me rakennamme identiteettimme ja tulemme osaksi ympäröivää kulttuuria kielen kautta. Tätä todellisuutta me myös dokumentoimme kielellä. Kieli tarjoaa meille työkalut oman maailman rakentamiseen. Sen Asa on tehnyt.

Aliaksella Avain uransa aloittaneella Matti Salolla oli aina oma painovoimansa, joka ohjasi omalle polulle. Klassikoksi muodostunut debyytti Punainen tiili toi sosiaalista realismia ja poliittista paatosta Rähinän ulosantiin, mutta varsinainen läpimurto oman äänen - oman kielen ja oman maailman - löytymiseen oli Asa. Kieli on rytmiä ja rapinkin keskiössä on flow, rytminen karisma. Jo toinen Asan nimellä julkaistu levy Terveisiä kaaoksesta esitteli vuonna 2006 oman sisäisen rytminsä tahtiin toimivan sanataitelijan, joka etsi luovan yhteistyön kautta myös omaa soundiaan. Yksi versio omasta soundista löytyi vuonna 2008 ilmestyneellä levyllä Loppuasukas. Soundi ammensi eri kansanmusiikeista roisilla otteella ja toi Asalle sekä Emma- että Teosto-palkinnon.

Viimeisen kymmenen vuoden aikana Asa on julkaissut ja esittänyt musiikkia ahkerasti, psykedeliasta vahvasti ammentavasta ja tee-se-itse -henkisestä Foetida-sarjasta perinteisemmällä hiphop-estetiikalla operoiviin levyihin, kuten Love ja Jou jou, sekä dj-vetoisista keikoista Asa & Band -kokoonpanon konsertteihin. Kun on vuosi 2021, Asa on taiteilijana itsenäinen - sekä esteettisesti että oman levy-yhtiön ansiosta. On monta suuntaa johon lähteä, monta kotia jonne palata, monta ajatusta jota jahdata, sanoilla ja rytmeillä, soundeilla ja näyillä. On monta maailmaa joita rakentaa. Asan viimeisin julkaisu on DJ Polarsoulin kanssa yhteistyössä tehty LP "Uuden aallon lauluja" (Roihis Musica, 2020).

Liput

  • Asa & Band 2.7.2021

    Asa & Band Kyläravintola Terhossa perjantaina 2.7.2021 klo 20! Tämä lippu oikeuttaa sisäänpääsyn keikalle!

    15,00 €
    Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tapahtuma

bottom of page