teijonjuhlatila-print-64
teijonjuhlatila-print-27

Teijon Juhlatila

  • Facebook-Teijon Juhlatila
  • Instagram-Teijon Juhlatila

Kaunis ja rustiikkinen juhlatila aivan Teijon Ruukin sydämessä, meren läheisyydessä, Suomen pienimmän ja sympaattisimman kivikirkon vieressä.

 

Juhlatilamme soveltuu häihin, syntymäpäiviin, rippijuhliin, valmistujaisiin, kokouksiin ja tykypäiviin! Juhlasaliin mahtuu illallistamaan n. 80 henkeä, loungen puolelle n. 40 henkeä.

 

Naapurissamme palvelee Teijo Cafe & Bakery, jonka kautta saat toiveidesi mukaiset tarjoilut juhlaan kuin juhlaan. Juhlasi ikuistaa paikallinen valokuvaajamme Riikka Lilja Photography.

Juhlatilassamme on bändiä varten iso esiintymislava. Kysy rohkeasti tarjousta esimerkiksi Kakkupojilta, jotka saavat juhlaväen korkkarit varmasti kattoon.

Majoitu tyylikkäästi meren rannalla, Villa Sea View Guesthouse & Spassa aivan juhlatilan tuntumassa. Pulahda spa-osaston poreisiin ja nauti upeista merimaisemista yhdessä juhlaväkesi kanssa.

HINNAT:

Hääjuhla varaus to-ma 790 €

Tilavuokra (24 tuntia) 490 €

Tilavuokra (12 tuntia) 390 €

Tilavuokra (8 tuntia) 290 €

Hintaan sisältyy pöytäliinat kaikkiin pöytiin (myös buffetpöytiin)

Tilaan voi tuoda omat juomat

(iso juomakaappi lounge-puolella)

PA-laitteisto bändiä varten + 100€

Loppusiivous +150 €

Häätilan somistus alk. + 650 €

Mikäli varaukseen ei kuulu loppusiivousta, tulee tilan olla siisti vuokra-ajan päätyttyä.

Huom! Juhlatilaamme ei tule vettä eikä tilassa ole sisävessoja. Pihapiirissä kaksi siistiä biokäymälää juhlavieraiden käytössä. Tilassa ei myöskään ole lämmitystä, joten ei sovellu talvikäyttöön.

Tila on käytössä hääjuhlaa varten to-ma, jolloin hääseurue voi rauhassa somistaa tilansa haluamansa näköiseksi, eikä hääjuhlan jälkeen tarvitse heti stressata tilan tyhjennyksestä.

Huomioithan, että tilamme on rustiikkinen ja osa vanhaa ruukkiaikaista rakennusta. Mikäli etsit luksusta ja kiiltävää pintaa, ei tilamme ehkä sovellu sinun juhliisi.

 

© Kyläravintola Terho 2021

OTA YHTEYTTÄ

Ravintola Terho

Matildan Puistotie 4

25660 Mathildedal

Teijon Juhlatila

Telakkatie 19

25570 Teijo

terho@ravintolaterho.fi

02 7363 801 (Ensisijainen)

045 180 3395 (Aukioloaikojen ulkopuolella)

Olen kiinnostunut: